Home » Diensten » Cloud
Cloud

Ultieme vrijheid in de cloud 

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Met de cloud oplossingen van WBT zorgt u ervoor dat medewerkers en klanten profiteren van flexibiliteit en nieuwe mogelijkheden. En daar vertellen we graag meer over. 
 

Besparen met slimme cloud oplossingen

Applicaties die draaien in de cloud kennen veel voordelen ten opzichte van traditionele apps. Zo kunnen medewerkers overal inloggen, hebben klanten 24/7 toegang tot belangrijke data en kunt u het gebruik van applicaties eenvoudig monitoren. Die toegang is niet gebonden aan restricties als de locatie of apparaten. Onze cloudoplossingen maken dagelijks het verschil bij diverse organisaties. 
 


De app ziet er goed uit, is prettig in gebruik én er zit veel technologie achter. Juist het feit dat deelnemers daar niets van merken laat zien dat hier echt iets bijzonders staat!

Pascal Lubbe

Founder of Expertezed


De juiste keuzes maken

Iedere cloud transformatie begint bij het formuleren van de juiste strategie. Wat zijn de doelstellingen en waarom kiest uw organisatie voor het verplaatsen van de bestaande IT-infrastructuren naar de cloud?En welk softwaretype kiest u? We kijken naar de vraag achter de vraag en stellen gericht een plan van aanpak op. Onze IT-specialisten ontwikkelen vervolgens samen met u een doortimmerd businessplan. Het opzetten van een cloudstrategie is een investering die op termijn ook rendement moet opleveren. Een ander aspect vormt het eigen personeel; zij moeten immers straks met de nieuwe applicaties aan de slag. Door middel van interviews en kick-off workshops zorgt WBT voor een goed verloop van de overgang van oude naar nieuwe systemen. 

Het transformatieproces verloopt als volgt: 

 

  1. Kick-off meeting & workshop 
  2. Formuleren strategie & plan van aanpak 
  3. Technische implementatie 
  4. Monitoring & onderhoud 


Werken in de cloud: voor iedereen geschikt? 

Moet iedere organisatie anno 2015 niet over naar de cloud? Zijn cloud applicaties niet voornamelijk gericht op grote corporaties? Hoewel het merendeel van alle bedrijven in Nederland nog gebruikt maakt van applicaties op de eigen server, is cloud wel met een opmars bezig. 

Bij maatwerk vraagstukken heeft u behoefte aan maatwerk ondersteuning. Met de cloud-oplossingen van Webbouwers Techniek heeft u altijd de beschikking over de juiste IT-specialist. 

Voorbeelden van cases waaraan onze specialisten hebben gewerkt: 

- Begeleiden overgang interne systemen naar nieuwe versie. 
- Live-demonstratie voor de in gebruik name van een nieuw dashboard, CMS en bijbehorend beheersysteem. 
- Projectmanagement op locatie. 

Neem contact op met één van de accountmanagers van Webbouwers Techniek voor een advies op maat. 

Website bouwers: webbouwers.com