Home » Diensten » Development
Development

Slimme IT-oplossingen die leiden tot resultaat.

Dat is in het kort de visie van Webbouwers Techniek op het gebied van development. Want het succesvol uitvoeren van projecten in het zenuwcentrum van uw organisatie vraagt om expertise en vertrouwen. In het development-traject bieden we daarom een full-service aanpak: voortraject, strategie, concept-design, implementatie. En, niet onbelangrijk: altijd een vast aanspreekpunt in de vorm van uw persoonlijke accountmanager. Omdat we geloven in IT-oplossingen die verder gaan dan alleen techniek. 

Het domein van development is onder te verdelen in 4 segmenten. Ieder segment is een specialisme op zich. WBT biedt gespecialiseerde ontwikkelaars in:

  • Site-ontwikkeling 
  • Applicaties 
  • E-commerce oplossingen 
  • Koppeling externe systemen

Ontwikkelingen worden uitgevoerd op basis van ons FlatFlamingo framework. Binnen dit platform worden continu innovaties doorgevoerd. FlatFlamingo biedt uw IT-afdeling maximaal profijt zonder vast te zitten aan een leverancier. 


Door de flexibiliteit van OTM 3.0 hebben onze klanten nu meer vrijheid in het ontwikkelen van campagnes op maat.

Frans Huetink

Directeur DTC Media


Ondersteuning op het juiste moment

Ondersteuning op interne IT-processen wanneer het u uitkomt. WBT biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week, de juiste mate van support voor organisaties. Heeft u een eigen IT-afdeling? Dan dienen onze gespecialiseerde developers als ‘problem solvers’ die bijspringen wanneer de nood hoog is. Volledig ontzorgd worden? In dat geval ontwikkelen we samen met u een scenarioplanning voor IT-support. 
 

Smart Mobile

Het is niet onwaarschijnlijk dat in 2015 een steeds groter deel van uw omzet afkomstig is van mobiele platformen. Of het nu gaat om site-bezoekers of gebruikers van een applicatie: het percentage mobiele gebruikers is hard op weg om ‘desktop’ te verslaan. In de praktijk zien we echter vaak dat applicaties nog niet zijn afgestemd op mobiel gebruik. Met Smart Mobile helpen we uw organisatie grip te krijgen op de opkomst van mobiele platformen.
 

Met oog voor resultaat

Een applicatie is zo goed als de doelstellingen die hiermee gerealiseerd worden. Daarom geloven we bij WBT in het ‘plan-do-check-act’ traject waarbij de diverse gebruiksmomenten in kaart worden gebracht. Zo worden aan ieder contactmoment met uw doelgroep de juiste acties gekoppeld. Een IT-strategie die rendement oplevert. Ook dat is WBT.

Website bouwers: webbouwers.com