Home » Diensten » Hosting
Hosting

All-in-one hosting. Zodat uw applicatie direct live staat.

Veel internetbureaus werken met externe partijen om hosting aan te bieden richting klanten. Bij Webbouwers Techniek hebben we de hosting volledig in eigen beheer. Zo bent u verzekerd van een snelle live-gang na oplevering van uw website of applicatie. U heeft een vast aanspreekpunt binnen een organisatie waar de lijnen kort zijn. Prettig, wanneer u bijv. wijzigingen in opslag of data-gebruik wilt doorgeven. Complexe maatwerkapplicaties vragen om betrouwbare hosting op maat. Met de hostingoplossingen van Webbouwers Techniek betaalt u exact voor de services die u nodig heeft. 
 

Onze hostingpakketten


Single website 
Standaard hosting, geschikt voor één website. U profiteert van 1.500 MB webruimte, 10 gigabyte aan dataverkeer via de server en één SQL database. Single website hosting wordt gebruikt door het merendeel van onze klanten. 

Multi-website - basic 
Wanneer u gebruikt maakt van het beheersysteem van Webbouwers en meerdere websites heeft, moet de hosting hierop worden aangepast. Multi-website hosting biedt 5.000 MB aan opslagruimte, 40 gigabyte aan dataverkeer en drie SQL databases. 

Multi-website - extended 

Wanneer het allemaal even groter moet is er multi-website extended. 15.000 MB opslagruimte, 100 gigabyte dataverkeer en 8 SQL databases. 

Maatwerk VPS 
Uw eigen virtual private server, geoptimaliseerd voor het Beheer5 systeem van Webbouwers. Hosting volledig afgestemd op uw technische eisen en specifieke wensen. 

 


Een stabiele website is uitermate belangrijk voor mijn klanten. Met de hostingoplossingen van Webbouwers Techniek bied ik net dat extra stukje zekerheid dat de klant nodig heeft.

Werner Heinsman

Reclamebureau Mooke


SSL/SLA

Ook bij het aanvragen van servicecontracten en beveiligingscertificaten biedt WBT uitkomst. Al vanaf 39 euro per jaar maakt u gebruik van een SSL certificaat. Tarieven SLA op aanvraag. 
In webtrajecten kiezen de meeste klanten voor single-website hosting. Bijvoorbeeld bij de (her)ontwikkeling van de corporate website van een groot ziekenhuis in het zuiden van het land. Of de bouw van een applicatie voor IT-professionals. Dit type hostingoplossing biedt een aantal voordelen voor u als klant: 

Meest gekozen: single-website hosting 

  • Actief op Nederlandse servers; data valt onder de bescherming van Nederlandse en Europese wetgeving. Privacy-gevoelige data is hiermee maximaal beschermd. 
  • Nederlandse supportdesk, direct bereikbaar via telefoon en e-mail. 
  • Maandelijkse server-updates. 
  • Uptime van 99.8% per jaar. Omdat een website altijd bereikbaar moet zijn. 
  • Standaard back-up mogelijkheid tot 32 dagen. Heeft u een back-up nodig, dan is dat zo geregeld. 
 
Website bouwers: webbouwers.com