Home » Diensten » Managed Services
Managed Services

De managed services van Webbouwers Techniek 

Naast het uitvoeren van complexe IT-projecten biedt WBT ook losstaande services gericht op de ondersteuning van uw organisatie. Onze dienstverlening variëert van agile projectmanagement tot ondersteuning op locatie. Met de razendsnelle ontwikkeling van IT is organisatiesucces steeds vaker verbonden met een goede IT-infrastructuur. Met onze managed services kunt u bij specifieke vraagstukken snel schakelen, daar waar het nodig is. Zodat uw organisatie altijd in beweging blijft. 

Projectmanagement: SCRUM & Agile

Effectief projectmanagement is de sleutel tot succes in ieder IT-project. Iedereen kent de voorbeelden van omvangrijke overheidsprojecten in IT, waar de budgetoverschrijdingen elkaar opvolgen. Daarom gelooft WBT in projectmanagement met een Agile aanpak. Hierbij staat de inzet van beschikbare technologie en de continuïteit van uw organisatie centraal. Onze projectmanagers ondersteunen de IT-afdeling dagelijks in het implementeren van IT-oplossingen. 

Onze Agile & Scrum aanpak in 4 stappen:  

 • Kennismaking & intake. 
  Een uitgebreide kennismaking met (de mensen in) uw organisatie vormt het begin van ieder ontwikkeltraject.
 • Voortraject. 
  Wat zijn de doelstellingen, functioneel ontwerp en hoe kunnen we een succesvolle oplevering garanderen?  Gedurende het voortraject ontwikkelen we de contouren van de applicatie of website. Samen met een team van strategen, designers en developers zorgen we ervoor dat we het traject van A tot Z plannen. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Implementatie. 
  Met een goedgekeurd ontwerp en doelstellingen per fase gaan we over naar de implementatie.
 • Optimalisatie. 
  Organisaties veranderen en dat geldt ook voor applicaties en toepassingen. Daarom voeren we ook na oplevering de nodige optimalisaties door.       

Door de kennis van het CMS en de goede samenwerking is het resultaat boven verwachting. Een website waar we heel erg trots op zijn!

Nadine Jooren

Senior Internet Marketing Consultant


Ondersteuning op locatie

Bij maatwerk vraagstukken heeft u behoefte aan maatwerk ondersteuning. Met ondersteuning op locatie van Webbouwers Techniek heeft u altijd de beschikking over de juiste IT-specialist. 

Wanneer een applicatie 'live' gaat neemt u als klant geen enkel risico: een vlekkeloze live-gang is altijd het uitgangspunt. Maar het kan voorkomen dat uw eigen IT-afdeling over onvoldoende capaciteit beschikt om dit proces te begeleiden. Dan is het goed om te weten dat onze developers u ook op locatie kunnen bijstaan.

Neem contact op met uw accountmanager binnen Webbouwers Techniek om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Website bouwers: webbouwers.com