Home » Diensten » Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud op systemen van derden

Investeringen in IT-infrastructuren en applicaties nemen toe. Maar wat doet u wanneer het huidige systeem verouderd is of niet langer wordt ondersteund door uw huidige IT-leverancier?

Als één van de weinige IT-specialisten in Nederland kunt u bij Webbouwers Techniek ook terecht voor overname of onderhoud van uw huidige IT-systeem of applicatie. Onze developers hebben ruime ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden op externe systemen. Wanneer uw huidige systeem verouderd is of functioneel niet langer voldoet, kunt u contact opnemen voor een advies op maat. Het is lang niet altijd nodig om een compleet nieuwe applicatie te ontwikkelen; doorontwikkeling is vaak ook mogelijk.


Door de flexibiliteit van OTM 3.0 hebben onze klanten nu meer vrijheid in het ontwikkelen van campagnes op maat.

Frans Huetink

Directeur DTC Media


Overname bedrijfskritische systemen: vertrouwen op deskundigheid

Als organisatie investeert u in de ontwikkeling van de IT-infrastructuur en applicaties. En komt u voor keuzes te staan: welk platform, wat zijn de doelstellingen en hoe gaan we om met support? Veel systemen vragen om langdurig onderhoud om actueel te blijven. 

Een belangrijke keuze is die van het platform: de basis van waaruit ontwikkeld wordt. Regelmatig zien we dat hierin wordt gekeken naar rendement op korte termijn. Terwijl er een lange-termijn investering wordt gedaan: een systeem moet gemiddeld 5-10 jaar meegroeien met de organisatie.

Bent u ontevreden over de werking van uw huidige IT-applicaties? Laat u dan vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs. We nemen binnen één dag contact met u op.
 

Volledige controle over uw eigen CRM-systeem?

Met het workflow-systeem van WBT handelt u meldingen af, verwerkt facturen en beheert relaties. Dit systeem is inzetbaar als stand-alone applicatie, maar kan ook geëmbed worden in bestaande CRM oplossingen. Organisaties als DTC media, Samsung en Gasunie gebruiken een van de systemen van Webbouwers Techniek voor het optimaliseren van plannings- en bedrijfsprocessen. 

 

 

Website bouwers: webbouwers.com