Home » Diensten » Webapplicaties
Webapplicaties

Webapplicaties die helpen bij uw strategische groei

De webapplicaties van Webbouwers Techniek hebben één ding met elkaar gemeen: ze vormen een centraal onderdeel van het business-model van onze klanten. Of het nu gaat om een videochat functie voor een grote speler in de zorg of een applicatie voor een incassokantoor; WBT ontwikkelt apps die bedrijven helpen bij het realiseren van strategische groei. Onze specialisten hebben ruime ervaring in technisch-complexe projecten en staan u in woord en daad bij. Met de webapplicaties van Webbouwers haalt u nu en in de toekomst meer rendement uit de IT-infrastructuur van uw organisatie. 

De voordelen van webapplicaties door Webbouwers: 

  • Innovatief. Alle applicaties maken gebruik van de laatste technieken op het gebied van PHP 5 en Javascript. 
  • 24/7 ondersteuning. Omdat support soms niet tot morgen kan wachten heeft WBT een 24-uurs helpdesk voor bestaande klanten.
  • Best-practices. WBT heeft een uitgebreid netwerk met cases die we graag delen. In al ons werk staat het versimpelen van (te) complexe IT-processen centraal. 
  • Betrouwbaarheid. Applicaties verwerken vaak dagelijks bedrijfsgevoelige data. Dan is het wel zo prettig om te weten dat informatie maximaal beschermd is. Daarom maken onze security-experts gebruik van de laatste encryptie-tools. 

De complexiteit van een applicatie vraagt om het juiste projectteam om de ontwikkeling te begeleiden. Onze IT-specialisten kennen de laatste innovaties in het vakgebied en binnen het framework worden regelmatig updates uitgevoerd. 


Omdat gebruikers niet alleen de geïncasseerde vorderingen, maar de volledige incasso-opbrengsten, zelf ontvangen is het gebruik van Twiga in de meeste gevallen geheel gratis!

Jessica van der Laan - van Veldhuizen

Commercial Director Schuman Incasso & Gerechtsdeurswaarders


Agile projectmanagement

Door te werken vanuit een agile-projectmanagement structuur kan ieder project, ongeacht de omvang, tot een goed eindresultaat worden gebracht. Samen met het projectteam deelt een adviseur van WBT het project op in diverse sprints. Vanuit één centrale roadmap wordt toegewerkt naar het realiseren van iedere fase. Zo is er ruimte voor tussentijdse tests en kan er indien nodig worden bijgestuurd. 
 

Referenties

Aan ieder succesvol project gaan maanden van intensieve samenwerking vooraf. En op die samenwerkingsverbanden zijn we trots. Daarom bevat onze nieuwspagina een overzicht met recente cases. Met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties schakelen de IT-professionals van WBT direct met de juiste mensen binnen uw organisatie. Want vertrouwen moet je verdienen. Wilt u meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact op. 


Ultieme vrijheid met maatwerkcampagnes 

Goede applicaties functioneren niet alleen technisch uitstekend, maar zijn ook gebruiksvriendelijk opgezet. Ook anno 2015 komen we nog regelmatig applicaties tegen waarbij technisch vernuft boven gebruiksvriendelijkheid gaat. Door de eindgebruiker in iedere fase centraal te stellen ontwikkelt WBT een technische oplossing om hem/haar heen. Zo bent u verzekerd van een applicatie die ook op de lange termijn gebruikt gaat worden door uw personeel. Uw initiële investering is daarmee snel terugverdiend. Bijkomend voordeel is het feit dat alle applicaties van WBT de mogelijkheid bieden om campagnes op maat in te richten. Ook bij veranderingen in uw organisatie wordt de continuïteit van het systeem zo gegarandeerd. 

Website bouwers: webbouwers.com