Geas.nl - Website van het jaar 2015


Door: WebbouwersTechniek - 26/11/2015

In juni van dit jaar is de corporate website van Geas Energiewacht volledig vernieuwd. In samenwerking met online marketingbureau Leadrs, grafisch ontwerpbureau Digidee en natuurlijk Geas Energiewacht zelf, hebben we als team van specialisten een website ontwikkeld die naadloos aansluit op de informatiebehoefte van de klant. Dit is op 25 november 2015 bevestigd in de vorm van de publieksprijs van de 'Website van het jaar'-verkiezing, welke jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en meest populaire websites van Nederland. Het publiek kan stemmen op 24 categorieën waarbij de websites worden beoordeeld op inhoud, navigatie, design en aanbeveling. Dit jaar is www.geas.nl beoordeeld als beste website van het jaar in de categorie Energie!

In de nauwe samenwerking met het marketingteam van Geas Energiewacht en de betrokken specialisten is een website ontwikkeld waarbij de customer journey centraal staat. De bezoeker faciliteren in zijn/haar informatiebehoefte en laagdrempelige contactmomenten aanbieden staan hierbij centraal. Dit wordt versterkt door de techniek die erachter schuil gaat: elk contactverzoek komt automatisch bij de juiste persoon in de organisatie terecht, waardoor de afhandeling razendsnel gerealiseerd kan worden. Door dit te combineren met de persoonlijke benadering in het grafisch ontwerp en gebruik te maken van de bekende overtuigingstechnieken, is een website ontstaan die voor bezoeker en beheerder optimaal preseteren.

Wij zullen er naar streven om ook in 2016 deze titel te verdedigen!

Wil je ook weten hoe je jouw website voor je kunt laten werken?

Neem gerust contact met ons op via 088 1999 000 of info@webbouwers.com om vrijblijvend met ons te sparren over hoe jouw website meer rendement kan opleveren. Wij denken graag met je mee!

KK Ontwerp kiest voor Webbouwers


KK-Ontwerp is een jong grafisch ontwerpbureau uit Nijmegen. Zij zijn één van de vaste partners, die worden betrokken bij de ontwikkeling van websites voor onze klanten. Door deze nauwe samenwerking kunnen beide bedrijven haar klanten steeds meer bieden: een totaalpakket zonder beperkingen op het gebied van vormgeving en techniek.

30/03/2015

Geas Energiewacht - Vertrouwd met energie


In samenwerking met online marketingbureau Leadrs uit Breda ontwikkelde Webbouwers Techniek de nieuwe corporate site voor Geas. Een technisch uitdagend project: de diverse contenttypen maken iedere pagina uniek en vergroten tegelijkertijd de herkenbaarheid voor de bezoeker. Het eindresultaat kunt u zelf bekijken via: www.geas.nl

22/06/2015

Betere resultaten voor paid dan organic search in Google


De doorklikratio’s uit commerciële zoekresultaten (paid results) liggen hoger dan bij organische resultaten. Dat komt mogelijk door het feit dat betaalde resultaten steeds meer schermruimte afsnoepen van organische.

09/06/2015

Website bouwers: webbouwers.com