Webbouwers techniek: IT in het hart van uw organisatie

Passie, ervaring en aandacht voor u als klant. Omdat IT over meer dan alleen techniek gaat. De beste applicaties en websites zijn namelijk gebouwd op vertrouwen. Het vertrouwen dat u als klant kunt stellen in een ICT specialist met meer dan 15 jaar ervaring. En het vertrouwen van onze klanten dat wij verdiend hebben vanuit samenwerkingsverbanden op de lange termijn. Met die aanpak zorgen we ervoor dat IT-oplossingen daadwerkelijk voor u gaan werken.

Webbouwers Techniek is als IT specialist actief in diverse disciplines: van maatwerkapplicaties tot smart mobile en van cloud-oplossingen tot onderhoud. Een team van twintig developers werkt, samen met een strategisch partnernetwerk, dagelijks aan het realiseren van de IT doelstellingen van klanten. Dat doen we met een pragmatische instelling: naast de klant. In de afgelopen vijftien jaar heeft WBT meer dan 2.000 websites opgeleverd en ruim 45 maatwerkapplicaties. 

Om dit te realiseren hebben we diverse gereedschappen. Ontwikkelingen worden uitgevoerd op basis van ons FlatFlamingo framework. Een eigen platform waarbinnen continu innovaties worden doorgevoerd. Een combinatie van een ‘gesloten-open-source’ systeem; FlatFlamingo biedt uw IT-afdeling maximaal profijt zonder vast te zitten aan een leverancier.
 

Ondersteuning op het juiste moment 

Ondersteuning op interne IT-processen wanneer het u uitkomt. WBT biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week, de juiste mate van support voor organisaties. Heeft u een eigen IT-afdeling? Dan dienen onze gespecialiseerde developers als ‘problem solvers’ die bijspringen wanneer de nood hoog is. Volledig ontzorgt worden? In dat geval ontwikkelen we samen met u een scenarioplanning voor IT-support. 
 

Smart Mobile

Het is niet onwaarschijnlijk dat anno 2015 een steeds groter deel van uw omzet afkomstig is van mobiele platformen. Of het nu gaat om site-bezoekers of gebruikers van een applicatie: het percentage mobiele gebruikers is hard op weg om ‘desktop’ te verslaan. In de praktijk zien we echter vaak dat applicaties nog niet zijn afgestemd op mobiel gebruik. Met Smart Mobile helpen we uw organisatie grip te krijgen op de opkomst van mobiele platformen.
 

Met oog voor resultaat 

Een applicatie is zo goed als de doelstellingen die hiermee gerealiseerd worden. Daarom geloven we bij WBT in het ‘do-plan-check-act’ traject waarbij de diverse gebruiksmomenten in kaart worden gebracht. Zo worden aan ieder contactmoment met uw doelgroep de juiste acties gekoppeld. Een IT-strategie die rendement oplevert. Ook dat is WBT.

 

Website bouwers: webbouwers.com